Cum comanzi


  Sperăm ca te-am convins deja de dorinţa noastră de a îţi crea o ”Mako experienţă” cat mai plăcută. Eşti importantă pentru noi, de aceea îţi facilităm pe cat posibil comanda articolelor Mako Tailor.

 

1. COMANDĂ PE SITE


Intră pe pagina articolului dorit si adaugă articolul in coş.

Nu uita în prealabil:

  • să îţi stabilesti măsurile prin consultarea Ghidului de Luare a Măsurilor
  • sa accesezi secţiunea Vreau produsul fix aşa/ Vreau produsul personalizat, după cum e cazul
  • dacă ai întrebari/nelămuriri, te rog anunţă-ne accesand secţiunea Întrebările tale despre produs AICI, de pe pagina produsului respectiv

Completează datele aferente comenzii, inclusiv formularul de măsuri din sectiunea Vreau produsul personalizat de pe pagina fiecarui articol.

Dacă ai uitat/greşit ceva, nu te îngrijora! Comanda este finalizata numai după confirmarea telefonică ulterioară a tuturor datelor acesteia !
2.COMANDĂ TELEFONIC


Sună la nr. de telefon 0753 041777 sau 0743055611 ! Fondatoarea Mako Tailor, Erika Blaj, îţi va prelua comanda şi îţi va oferi toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Dacă nu răspundem la telefon, fii sigură că vom reveni noi cu un apel telefonic. Sau încearcă următoarea modalitate de comandă, prin SMS.
3.COMANDĂ PRIN SMS


Trimite un sms la nr. 0753 041777 sau 0743055611, cu numele tău si denumirea articolului dorit. Vom reveni noi cu un apel telefonic si vom stabili împreuna toate datele comenzii.


4.COMANDĂ PE FACEBOOK

Trimite un mesaj cel putin cu numele tău si denumirea articolului dorit in mesageria noastră privată de pe pagina Facebook ( https://www.facebook.com/MakoTailor/). Vom reveni noi cu un apel telefonic si vom stabili împreuna toate datele comenzii.


TE RUGAM FRUMOS SA RETII CA:


  Indiferent de modalitatea de comandă, MĂSURILE PERSONALE NU POT FI COMUNICATE EXCLUSIV TELEFONIC, ci cel puţin în una din următoarele modalităţi :

  • pe site (prin completarea formularului de măsuri din sectiunea Vreau produsul personalizat de pe pagina fiecarui articol, în cazul în care aceasta e înregistrata pe site)
  • prin sms la nr. 0753041777 sau 0743055611
  • via email la adresa erikamako@yahoo.com
  • prin mesageria privata Facebook ( https://www.facebook.com/MakoTailor/ )


  Acestea fiind scrise, îţi dorim o experienţă MAKO cat mai plăcută!