Cum lucram

 Dragă prietenă, trebuie în primul rand să ştii că fiecare creaţie Mako e croită special pentru tine, pe Măsurile Tale. Pe pagina fiecarui produs vei regăsi un ghid de luare a măsurilor precum si indicaţii privind minimul de măsuri necesare pentru realizarea articolului respectiv. 


De fiecare comandă se ocupă personal fondatoarea Mako Tailor, Erika Blaj.După înregistrarea comenzii tale vei fi contactată telefonic (nr. apelant 0753 041777 sau 0743055611) pentru a stabili toate detaliile acesteia si pentru a ţi se răspunde la toate întrebările/nelămuririle pe care le ai.


Prealabil înregistrării comenzii tale, în cazul in care ai nevoie de informaţii suplimentare generale, ai opţiunea de a le afla adresand întrebările in cadrul sectiunilor Contact/ Aveti intrebari? de pe homepage-ul site-ului, sau le poti adresa direct via email la adresa erikamako@yahoo.com. Tot in cadrul acestor secţiuni poţi solicita o programare pentru a ne vizita personal la atelierul din Braşov (vei fi contactată ulterior telefonic pentru confirmare). Informaţiile suplimentare despre un anumit produs le poţi afla accesand secţiunea speciala de pe pagina produsului respectiv, intitulată Întrebările tale despre produs AICI.


Articolul realizat de Mako Tailor va fi expediat prin curier/poşta romană la data comunicată la definitivarea comenzii. Vei fi anunţată prin SMS de expedierea coletului.

 

E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda pentru un articol personalizat. Potrivit Ordonanței 34/2014, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa erikamako@yahoo.com fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako.

După rectificarea articolului, Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a îl retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într- un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.