Palton JENNY

Palton JENNY

Acest articol se realizează doar LA COMANDA, pe Măsurile Tale, echivalentul mărimilor 34 - 48. Te rugăm să ne comunici cel puţin urmatoarele dimensiuni : Bust, Talie, Sold, Grosime Brat precum şi Înălţimea ta, accesand sectiunea Vreau produsul personalizat. Consulta in prealabil Ghidul de luare a masurilor. Palton de iarna, brodat manual, din stofa de grosime medie, captusit, simpu clos, petrecut in fata, cu doua randuri de nasturi si guler sal. Modelul nu are buzunare.

Este realizat pe Masurile Tale, in culorile rosu sau negru, poate suferi mici modificari compatibile cu modelul. Lungimea este, de asemenea, adaptata in functie de inaltimea comunicata si cerintele tale.

Compozitie material : poliester cu vascoza . Intretinere : curatare chimica cu produse speciale, la max. 30 gr, a nu se clorura, a nu se usca in masina cu tambur rotativ.

stofa: poliester cu vascoza

captuseala - 100% poliester

E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda. Potrivit OUG 34/2014, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru ? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa contact@mako-tailorshop.ro fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako. După rectificarea articolului Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a-l retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într- un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.


E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda. Potrivit Ordonanței 130/2000, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru ? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa contact@mako-tailorshop.ro fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako. După rectificarea articolului Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a-l retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într- un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.


  • Vizualizari: 2568
  • Cod produs: PT12A
  • Disponibilitate: La Comanda
  • 699,00LEI
  • Fără TVA: 699,00LEI