Tricou Hailey

Tricou Hailey

Pretul de 139 lei este valabil EXCLUSIV pentru comenzile inregistrate in 10-11 Iunie in cadrul campaniei FLASH SALE si achitate prin VIRAMENT BANCAR in termen de 2 zile lucratoare de la preluarea/finalizarea comenzii, in baza facturii emise de Mako Tailor.

-129 lei/rochie pentru o comanda de 2 articole din campanie (articole din tricot - bumbac elastic), comandate pe aceelasi masuri http://www.makotailor.ro/index.php?route=product/category&path=8_114&limit=100

-119 lei/rochie pentru o comanda de 3 articole din campanie (articole din tricot - bumbac elastic), comandate pe aceelasi masuri http://www.makotailor.ro/index.php?route=product/category&path=8_114&limit=100

Acest articol se realizează DOAR la comandă, pe Măsurile Tale, echivalentul mărimilor 34-48. Te rugăm să ne comunici cel puţin urmatoarele dimensiuni : Bust, Talie, Sold, precum şi Înălţimea ta, accesand sectiunea Vreau produsul personalizat. Consulta in prealabil Ghidul de luare a masurilor.

Tricou lejer, din bumbac elastic. Este realizat  pe Masurile Tale si pictat manual cu vopsea textila speciala, rezistenta la curatat (se recomanda spalare manuala /usoara la max. 40gr). Pictura poate fi personalizata in culorile dorite .

Compozitia materialului este 95% bumbac, 5% Lycra.
95% bumbac / 5% lycra ; este un tricot mai plin ( 210 g /m2) , putin elastic, avand tinuta dar fiind in acelasi timp foarte comod


Comenzile vor fi livrate prin curier rapid sau prin posta romana. Livrările prin poşta romană se pot efectua doar in cazul comenzilor achitate prin virament bancar, costul aferent fiind de 15 lei/livrare. Costul transportului prin curier este de 15 lei pentru localitatile de pe teritoriul Romaniei aflate la maxim 30 km de sediile curierului partener. Pentru localităţile aflate la distanţe mai mari de 30 km de sediile curierului rapid, clientul va putea ridica personal coletul de la sediul cel mai apropiat sau va suporta diferenţa de cost al transportului, comunicată de Mako Tailor la finalizarea comenzii. Mako Tailor îşi rezervă dreptul de a opera modificări ale costului transportului în cazul stabilirii de oferte, reduceri, promoţii etc. ale diferitelor produse sau categorii de produse, caz in care costul distinct va fi înscris pe pagina fiecarui produs, în prezenta secţiune. Mako Tailor acordă TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile, indiferent de valoare, plasate de” prietene Mako ” - cliente înscrise la newsletter prin înregistrarea pe site-ul www.makotailor.ro a numelui, a numărului de telefon si a adresei de e-mail.


E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda. Potrivit OUG 34/2014, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru ? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa contact@mako-tailorshop.ro fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako. După rectificarea articolului Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a-l retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într- un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.


  • Vizualizari: 269
  • Cod produs: TR20
  • Disponibilitate: 10
  • 159,00LEI
  • Fără TVA: 159,00LEI