Fusta MORANA

Fusta MORANA

Acest articol se realizează doar LA COMANDA , pe Măsurile Tale, echivalentul mărimilor 34 - 48. Te rugăm să ne comunici cel puţin urmatoarele dimensiuni :  Talie, Sold precum şi Înălţimea ta, accesand sectiunea Vreau produsul personalizat. Consulta in prealabil Ghidul de luare a masurilor.


Pretul de 89 lei/fusta este valabil pentru o comanda de minim 3 articole din cadrul campaniei BACK TO OFFICE http://www.makotailor.ro/index.php?route=product/category&path=8_255&limit=100

Pretul de 115 lei/fusta este valabil pentru o comanda de 2 articole din cadrul campaniei BACK TO OFFICEhttp://www.makotailor.ro/index.php?route=product/category&path=8_255&limit=100

Pretul de 145 lei/fusta este valabil pentru o comanda de 1 articol din cadrul campaniei BACK TO OFFICEhttp://www.makotailor.ro/index.php?route=product/category&path=8_255&limit=100

Oferta valabila pentru comenzile inregistrate in 2-3 Septembrie si achitate prin virament bancar in termen de 1 zi lucratoare de la preluarea comenzii, in baza facturii emise de Mako Tailor.

Termen expediere 23-27 Septembrie

Fusta usor evazata, necaptusita, fara betelie si cu fermoar la spate.

Este realizata pe Masurile Tale, poate suferi mici modificari compatibile cu modelul.  Lungimea este, de  asemenea,  adaptata in functie de inaltimea comunicata si cerintele tale.

Fusta este pictata manual cu vopsea textila speciala, rezistenta la curatat.

Material : panza stretch (95% bumbac/5% lycra - 235 gr/m2).Intretinere - spalare la max. 40 gr, a nu se centrifuga /usca automat, a nu se  folosi inalbitori,  a nu se curata chimic , a se calca la temperatura scazuta/medie.

panza stretch - 95% bumbac - 5% lycra;  

Panza de grosime medie (235 gr/m2) si tinuta deosebita, realizata din bumbac de calitate superioara si un adaos de spandex pentru elasticitate.


Comenzile vor fi livrate prin curier rapid sau prin posta romana. Livrările prin poşta romană se pot efectua doar in cazul comenzilor achitate prin virament bancar, costul aferent fiind de 15 lei/livrare. Costul transportului prin curier este de 15 lei pentru localitatile de pe teritoriul Romaniei aflate la maxim 30 km de sediile curierului partener. Pentru localităţile aflate la distanţe mai mari de 30 km de sediile curierului rapid, clientul va putea ridica personal coletul de la sediul cel mai apropiat sau va suporta diferenţa de cost al transportului, comunicată de Mako Tailor la finalizarea comenzii. Mako Tailor îşi rezervă dreptul de a opera modificări ale costului transportului în cazul stabilirii de oferte, reduceri, promoţii etc. ale diferitelor produse sau categorii de produse, caz in care costul distinct va fi înscris pe pagina fiecarui produs, în prezenta secţiune. Mako Tailor acordă TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile, indiferent de valoare, plasate de” prietene Mako ” - cliente înscrise la newsletter prin înregistrarea pe site-ul www.makotailor.ro a numelui, a numărului de telefon si a adresei de e-mail.


E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda. Potrivit OUG 34/2014, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru ? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa contact@mako-tailorshop.ro fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako. După rectificarea articolului Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a-l retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într- un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.


  • Vizualizari: 420
  • Cod produs: F13
  • Disponibilitate: 10
  • 265,00LEI
  • Fără TVA: 265,00LEI