Pictam manual

Pictam Manual ! 


Vei regasi din abundenta pe site-ul nostru articole vestimentare pictate manual cu vopsea textila speciala! Nu ne putem refuza placerea de a fi creative!

 

Picturile pot fi personalizate, in culorile si cu modificarile dorite de tine. Trebuie doar sa ne comunici preferintele tale cand efectuezi o comanda. Daca inregistrezi comanda online, acceseaza  sectiunea Vreau produsul personalizat, existenta pe pagina fiecarui articol, si completeaza modificarile dorite. 

 

Rezista vopseaua textila la spalat?

 

Da, rezista, dar trebuiesa aveti putin grija cu ea :)

Cum se picteaza pe materiale?

Folosim pigmenti non-toxici, care sunt testati si verificati.
Fiecare pictura este supusa dupa uscarea la dezumidificator unui proces termic de fixare, etapa care face ca pigmentul sa intre in tesatura si sa reziste in timp la spalat.

Cum se intretin articolele pictate manual?

Indicatiile speciale de intretinere le regasesti pe pagina fiecarui produs in parte.

 

In general, producatorii recomanda spalare manuala sau profesionala, dupa caz, la maxim 40 gr. si putina atentie la uzura mecanica (evitarea frecarii sau perierii la spalat pe zonele pictate).

Noi nu contrazicem producatorul dar am observat ca unele articole  rezista foarte bine si la masina de spalat daca temperatura este mai mica si daca se opteaza pentru un program de rufe delicate, sau program scurt de spalare. Bineinteles, nu se folosesc detergenti puternici, inalbitori sau alte substante pentru inlaturarea petelor.


Se poate calca pictura?


Da, pe dosul materialului la temperatura indicata pentru fiecare categorie de material.