Termeni si conditii

CUM LUCRĂM

Dragă prietenă, trebuie în primul rand să ştii că fiecare creaţie Mako e croită special pentru tine, pe Măsurile Tale. Pe pagina fiecarui produs vei regăsi un ghid de luare a măsurilor precum si indicaţii privind minimul de măsuri necesare pentru realizarea articolului respectiv.

De fiecare comandă se ocupă personal fondatoarea Mako Tailor, Erika Blaj.După înregistrarea comenzii tale vei fi contactată telefonic (nr. apelant 0753 041777 sau 0743055611) pentru a stabili toate detaliile acesteia si pentru a ţi se răspunde la toate întrebările/nelămuririle pe care le ai.


Prealabil înregistrării comenzii tale, în cazul in care ai nevoie de informaţii suplimentare generale, ai opţiunea de a le afla adresand întrebările in cadrul sectiunilor Contact/ Aveti intrebari? de pe homepage-ul site-ului, sau le poti adresa direct via email la adresa erikamako@yahoo.com. Tot in cadrul acestor secţiuni poţi solicita o programare pentru a ne vizita personal la atelierul din Braşov (vei fi contactată ulterior telefonic pentru confirmare). Informaţiile suplimentare despre un anumit produs le poţi afla accesand secţiunea speciala de pe pagina produsului respectiv, intitulată Întrebările tale despre produs AICI.

Articolul realizat de Mako Tailor va fi expediat prin curier/poşta romană la data comunicată la definitivarea comenzii. Vei fi anunţată prin SMS de expedierea coletului.

 

E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda pentru un articol personalizat. Potrivit OUG 34/2014, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa erikamako@yahoo.com fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako.

După rectificarea articolului, Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a îl retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într- un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.

 

CUM COMANZI

 

Sperăm ca te-am convins deja de dorinţa noastră de a îţi crea o ”Mako experienţă” cat mai plăcută. Eşti importantă pentru noi, de aceea îţi facilităm pe cat posibil comanda articolelor Mako Tailor.

 

1. COMANDĂ PE SITE

Intră pe pagina articolului dorit si adaugă articolul in coş.

Nu uita în prealabil:

·        să îţi stabilesti măsurile prin consultarea Ghidului de Luare a Măsurilor

·        sa accesezi secţiunea Vreau produsul fix aşa/ Vreau produsul personalizat, după cum e cazul

·        dacă ai întrebari/nelămuriri, te rog anunţă-ne accesand secţiunea Întrebările tale despre produs AICI, de pe pagina produsului respectiv

Completează datele aferente comenzii, inclusiv formularul de măsuri din sectiunea Vreau produsul personalizat, de pe pagina fiecarui articol.

Dacă ai uitat/greşit ceva, nu te îngrijora! Comanda este finalizata numai după confirmarea telefonică ulterioară a tuturor datelor acesteia!

 

2.COMANDĂ TELEFONIC

 

Sună la nr. de telefon 0753 041777 sau 0743055611! Fondatoarea Mako Tailor, Erika Blaj, îţi va prelua comanda şi îţi va oferi toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

Dacă nu răspundem la telefon, fii sigură că vom reveni noi cu un apel telefonic. Sau încearcă următoarea modalitate de comandă, prin SMS.

 

3.COMANDĂ PRIN SMS

 

Trimite un sms la nr. 0753 041777 sau 0743055611 cu numele tău si denumirea articolului dorit. Vom reveni noi cu un apel telefonic si vom stabili împreuna toate datele comenzii.

 

4.COMANDĂ PE FACEBOOK

 

Trimite un mesaj cel putin cu numele tău si denumirea articolului dorit in mesageria noastră privată de pe pagina Facebook (https://www.facebook.com/MakoTailor/). Vom reveni noi cu un apel telefonic si vom stabili împreuna toate datele comenzii.

 

Te rugam frumos să reţii că :

 

Indiferent de modalitatea de comandă, MĂSURILE PERSONALE NU POT FI COMUNICATE EXCLUSIV TELEFONIC, ci cel puţin în una din următoarele modalităţi :

- pe site (prin completarea formularului de măsuri din sectiunea Vreau produsul personalizat, de pe pagina fiecarui articol).

- prin sms la nr. 0753 041777 sau 0743055611

- via email la adresa erikamako@yahoo.com

- prin mesageria privata Facebook (https://www.facebook.com/MakoTailor/)

 

PLATA

 

Plata produselor executate de Mako Tailor se va putea efectua prin:

- virament bancar

- ramburs, la ridicare colet.

 

LIVRARE

 

Comenzile vor fi livrate prin curier rapid sau prin posta romana. Livrările prin poşta romană se pot efectua doar in cazul comenzilor achitate prin virament bancar, costul aferent fiind de 15 lei/livrare.

 

Costul transportului prin curier este de 15 lei pentru localitatile de pe teritoriul Romaniei aflate la maxim 5 km de sediile curierului partener. Pentru localităţile aflate la distanţe mai mari de 5 km de sediile curierului rapid, clientul va putea ridica personal coletul de la sediul cel mai apropiat sau va suporta diferenţa de cost al transportului, comunicată de Mako Tailor la finalizarea comenzii.

 

Mako Tailor îşi rezervă dreptul de a opera modificări ale costului transportului în cazul stabilirii de oferte, reduceri, promoţii etc. ale diferitelor produse sau categorii de produse, caz in care costul distinct va fi înscris pe pagina fiecarui produs, în secţiunea Livrare si Transport.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

 

1. Returnarea articolelor personalizate


E foarte important pentru noi să ne lași cu atenție măsurile tale când plasezi comanda. Potrivit Ordonanței 34/2014, produsele personalizate NU se returnează cu restituirea contravalorii comenzii. Ce inseamnă acest lucru? Înseamnă ca ne poti trimite articolul înapoi în vederea rectificării, nu înainte însă de a ne transmite pe adresa erikamako@yahoo.com, fotografii concludente ale tale îmbrăcată cu articolul comandat. Rectificarea nu presupune costuri suplimentare pentru tine, cu excepţia costului de transport aferent returului catre Mako. După rectificarea articolului Mako îl va retransmite către tine, suportand costul transportului. Ne rezervăm dreptul de a îl retransmite prin poşta romană. Te rugăm de asemenea să reţii ca, în cazul returului, rectificarea şi retransmiterea articolului se va realiza într-un termen pe care volumul de comenzi de la data respectivă ni-l va permite.


POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Mako Tailor sub nici o formă si in nici un fel nu va da, schimba, imprumuta, vinde sau închiria bazele de date care conţin informaţiile dumneavoastră personale.

 

Noi respectam cu stricteţe confidentialitatea datelor clienţilor si ne angajăm să nu transmitem datele personale ale acestora către terţi si săle folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informări comerciale cu privire la acest magazin.

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site (pentru a vătrimite confirmarea comenzilor, promoţii, buletine informative periodice etc). Ne obligăm să nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date conţinand informaţii referitoare la datele personale ale clientilor noştri.

Conform Legiinr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personalecare vă privesc si să solicitaţi stergerea datelor.

 

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistreaza date cu caracter personal doar in modurile/scopurile prevăzute de lege conform notificarii numarul 17938 din data 15.10.2010.

 

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

 

Mako Tailor nu va fi sub nicio formă responsabil faţă de dumneavoastră pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, derivate, speciale sau exemplare rezultand din sau în legatură cu utilizarea serviciului, indiferent daca am fost sau nu informaţi despre posibilitatea survenirii unor asemenea pagube.

 

Aceste limitari de responsabilitate se vor aplica indiferent daca pagubele provin din utilizarea sau utilizarea incorecta si din încrederea în serviciu, din imposibilitatea de a utiliza serviciul sau din întreruperea, suspendarea sau expirarea servicului (incluzand astfel de pagube suferite de terţi).

 

Mako Tailor nu oferă niciun fel de garanţii directe sau indirecte ca:

- serviciul va fi potrivit cerinţelor clientului

- serviciul va fi neîntrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

- produsele/serviciile obţinute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerinţelor sau asteptărilor clientului

 

12. DISPOZITII FINALE

 

Mako Tailor îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificări ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice conţinut fără notificare prealabila a Clientului/Utilizatorului.

 

In limita prevederilor Termeni si Condiţii, Mako Tailor nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul site-ului. Mako Tailor îşi rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina asite-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.